Președintele Federației de Volei din Brazilia s-a săturat și a schimbat, pe noi tot ne satisface?

Președintele Federației de Volei din Brazilia, în urmă cu ceva ani și-a propus un examen al vieții, trasând obiectivul de a ridica voleiul la un nivel apropiat de fotbal, ca voleiul să fie la nivel, să apară în direct la TV, în ziare, reviste, lumea să umple tribunele, selecționatele să câștige Campionate Mondiale și Jocuri Olimpice…

# Era un vis al lui, nimeni nu credea în el…

!!! Ce s-a întâmplat?
@ A mers la sponsori, aceștia îi întorceau spatele
@ A mers la ministere, guvern, politicieni, dar i se întorcea spatele
@ S-a dus la instituțiile mass-media, aceștia au acceptat doar să pună o poză și trei rânduri pe ultima pagină…
@ A vorbit cu televiziunile, unele nu l-au băgat în seamă, la altele li s-au făcut milă și au spus că-i vor da știri noaptea despre volei…
@ Alte televiziuni au spus că-i vor face meciuri în reluare noaptea

!!! Nu a cedat, visul lui era altul, voleiul să apară LIVE, la TV, așa ca fotbalul, spectatorii să fie în tribune…
@ A continuat să bată la ușile televiziunilor…
@ Un post TV, din milă, a acceptat să transmită în direct, dar i-a oferit program la ora 12 noaptea…
@ Visul era mai mare decât orice!!!

!!! Președintele, iubitorul de volei, mai mult decât propria viață, a adunat cluburile și le-a spus că va schimba programul competițional, că meciurile nu se vor mai juca la amiază în weekend, ci noaptea, în fiecare noapte la ora 12 câte un meci!!!
!!! Și așa a fost, începea etapa luni cu un meci la miez de noapte și așa zilnic câte un meci în fiecare noapte până se termina etapa, dar fiecare partidă era LIVE la TV!

# Ce s-a întâmplat?
@ Echipele au jucat, cu devotament, liga creștea în competivitate, valoare, spectatorii și-au schimbat cursul vieții cotidiene și veneau noaptea la meciuri, tribunele au început să se umple de la meci la meci, sponsorii au început să bată la poarta Federației de Volei și a cluburilor, postul TV a început să coboare orarul, deja se juca la ore de seară, apoi la ore de weekend la maximă audiență…

@!# Acum, voleiul în Brazilia este o religie ca și fotbalul, televiziunile se bat pentru drepturile TV, ligile sunt o minune, iar selecționatele naționale sunt încântătoare!!!

### Apropo, acum, în 2014, fostul Președinte al Federației de Volei este Președintele Comitetului Național Olimpic din Brazilia, cel care a reușit să aducă Jocurile Olimpice în Rio de Janeiro, pentru prima dată în istorie în America Latină!

De ce la noi în țară totul este bine și satisface oamenii de la putere sau care cel puțin au rolul de a schimba ceva? Cîți ani vor mai trebui să se manifesteze și la noi o asemenea personalitate ? Eu m-am săturat să aștept, vreau schimbări.

Președintele Federației de Volei din Brazilia s-a săturat și a schimbat, pe noi tot ne satisface?

Lasă un comentariu